Pametna Interaktivna Kućica – Planinska/ Montesori metod

6.800 рсд

Opis Proizvoda

Pametna Interaktivna kućica / Planinska
Montesori metod
Učimo igrajući se
Mnogo igračaka u jednoj
Birajte stranicu krova ( azbuka/abeceda, kontinenti ili tetris sa oblicima)
Personalozovano
Dimenzije : 37 cm, 27cm
Stanje : novo!
Materijal : visokokvalitetna brezova šperploča, mediapan, bukva, hrast, lipa, ekološke sertifikovane boje
Paket sadrži: pametnu kućicu sa svim njenim delovima
Preporučuje se nadzor za decu mladju od 3 godine!
Dostava rok 1-5 dana, postexpres ili kao običan paket
Poručite odmah NA SAJTU ili na br 061 620 95 75
Brend Pametne Igračke
Pol UNISEX
Sezona BASIC
Proizvedeno u Srbija
Boja MULTICOLOR

Praktična, edukativna i dekorativna igra, Pametna kućica Planinska zaokuplja decu na duže vreme, što roditeljima daje slobodnog vremena. Ova igračka radjena po montesori metodu  pomaže u razvoju najvažnijih vještina kod dece – fine motorike koje utiču na živčani sustav, vid, pažnju, pamćenje i percepciju. Doneće zabavu i uzbuđenje, ali i izvrstan izvor učenja.

Tokom prvih godina života vaše bebe, njegov ili njen mozak se ubrzano razvija, što ovu igračku čini sjajnom prilikom za vas da uvedete igračke koje mogu pomoći u podsticanju razvoja raznih kognitivnih i fizičkih veština.

Interaktivne igračke sada su sve popularnije. Prema pedagoškom smeru, Montessori decu vodi ka učenju kroz njihovu prirodnu želju za otkrivanjem i igrom. Naše igračke u obliku Pametne Interaktivne kućice podiže ovu obrazovnu igračku na viši nivo.

Omogućuje deci da se razvijaju na svestran način zahvaljujući njihovoj prirodnoj znatiželji. Ova edukativna igračka  napravljena je od elemenata usmerenih na veštinu, logiku, strpljenje i kreativnost. Može savršeno uvući u svet otkrića i deca će sama sebi postati najbolji učitelji.

Neka vaše dete sigurno istražuje male elemente iz stvarnog života. U potpunosti ručno izrađena i ručno oslikana od elemenata prikladnih za decu, zaglađena i obojena netoksičnom bojom sigurnom za decu. Senzorna igračka koja pripada kategoriji Montessori igračaka.

Izdržljiva, svetla šperploča od breze obojena je netoksičnim bojama na bazi vode. Ploče su laserski rezane, tako da su svi rubovi savršeno glatki i sigurni.

Dodatne Informacije

Dimensions 37 × 27 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pametna Interaktivna Kućica – Planinska/ Montesori metod”

Your email address will not be published. Required fields are marked *